tävling hos "lindaslya"

http://lindaslya.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-en-outfit-fran-chicyse.html?_tmp=0785a40891f47f5bd8ccbfd5e9fd93ac4e9201a7

Gå in på länken ovan och var med och tävla om en outfit från chicy.se.
Kolla även hennes andra tävlingar, alla med jättefina priser! .
Puss&kram, skummbanan <3

Top model 20.00

Hallå där. Jag har ju fortfarande inte lagt upp dagens outfit, fy skäms på mig! Ska göra det alldeles strax, ja , i första pausen på topmodel. För jag har fortfarane inte lagt in bilden på datan och jag hinner inte göra klart det tills top model börjar och jag vill ju verkligen inte missa något av top model. Vilka mer än jag följer top model? Det går på trean klockan 20.00 och jag hejar på Anya! Men samtidigt gillar jag ändå Dominique. Alltså, på ett sätt är hon lite konstig och har dålig stil och så men satidigt tycker jag att alla har varit imot henne och hon har verkligen kämpat och utvecklat! Men jag tycker ändå att Anya borde vinna ;) 

anya


hejhej

Hejhallå!
Förlåt att det bara blev ett enda inlägg igår men jag var iväg hela dagen och hann faktist inte med att skriva mer. Men nu kommer ett inlägg.
Jag var ju sjuk hela förra veckan och idag orkade jag verkligen inte gå upp.
Jag fick sova till elva. Men sen gick jag till skolan och vad med på sista lektionen. Men imorgon och framöver kommer det bli skolan som vanligt för nu är jag faktist helt frisk igen.
Strax kommer dagens outfit ;) .
- puss på er <3


gratissms.se

http://www.gratissms.se/ej3m6edgl2
Bli medlem på GratisSms.se, du får smsa två sms om dagen och det är helt kostnadsfritt.
Vill du kunna skicka fer än två stycken sms gratis per dag så kan du samla poäng.
Bli medlem på länken ovan ! :9<3

God morgon

god morgon!
Asså vad borde jag skriva om?
Jag har ju inte så många läare än eftersom att jag inte har haft denna bloggen ens en vecka. Men ni som faktist läser den - vad tycker ni jag ska skria om?
Klicka du in dig här får du väldigt gärna kommentera detta inlägget, även om det är första gången du är här och kikar.

Idag har vi studiedag och jag har ingenting att göra. Jag vill ner till skåne, men cassie går ju i skolan.
Men familjen Nilsson/persson ska ner till ängelholm idag och det hade varit jättekul om jag kunde åkt med ner men sedan varit med cassie. Men som sagt har hon ju skola. Men ska försöka få tag i henne ändå! hihi
Kan ju testa ringa eller smsa fia också. Hon skulle åka hem idag, men jag vet inte ifall hon gör det på kvällen eller nu på förmiddagen, får väll kolla upp det! ;)
Pusshej <3

födelsedagsmiddag

Jag har sått och hjälpt till med maten har också fixat så att det finns bildbevis. haha. Ni ska få se ;)
Det blir lax, smaskens. Och istället för grönsallad blir det stekt purjulök och stekta sockerärtor. Kanske inte låter så gott men det är de! Sen plus lite grejsor som jag inte är speciellt insatt i ;) . haha !

Lilly har bara öppnat två paket hittils och det är från Alma i australien (vi saknar dig!<3) och från henne fick hon ett superfint halsband i guld med "diamanter" i hänget. Och sen har hon fått ett par örhängen i silver av Kossan. Väldigt fina dem med!
Nu har gästerna kommit så nu måste jag kila !
 - hejdå snyggingar <3


Dagens outfit

Dagens outfit
dagensjacka i skinnimitationhalsband med blå/turkosa pärlor och metallgrjesfjädrar.

Jacka: Skinnimitation från H&M
Tröja: Vit enkel från H&M
Byxor: Jeans från Bikbok
Skor: marinblå vox från skopunkten
Väska: Louis vuitton
Halsband: Vet ej märke eller vart det kommer från.

Grattis Lilly

Hallå alla söta !
Nu ska jag ner till dansen och hjälpa Lina som har kiosken. Hon har redan stått där i flera timmar men jag har ju varit ute och tjänat pengar så kan kunde inte komma för att hålla henne sällskap förens nu. Men bättre sent än aldrig , eller hur ?! ;)
Ikväll blir det gäster eftersom att Lilly fyller år, grattis !
Dem som kommer är Familjen Nilsson/persson, familjen Larsson och familjen Morken. Alltså typ släkten+morken.
Det är alltid så när någon fyller år. Släkten+morken. Men sen kommer hon ju ha en mest också men detta är typ bara middag. Tihih . Jajaj , uppdaterar senare. 
- Loveu sweethearts ;)<3

Nattinatti

Nu börjar jag bli pömsig plus att jag ska upp om nio timmar så jag tycker att den känns som om det är dax att krypa till sängs nu. Så raightantaightan ;) god natt , bonne nuit eller vafan man säger ;)
Tintania (tintin) ska ocksp lägga sig nu, fast han har i och ör sig sovit hela dagen så det blir ingen skillnad för honom ;) . PUSS <3


makaroner

Nu ska jag och Lilly göra makaroner ;) tihihi .
 

Hahaha , vi har redna ätit men råkade spara det i utkasten ;)<3

hjälp mig !

Min blogg har allvarliga problem.
Alltså är det någon som vet varför inte alla mina september inlägg visas. Alltså när man går in på min sida måste man sen trycka på "september" , ni vet den, för att alla ska visas annars visas bara en el av dem. Är det någon som vet hur man göra för att alla ska visas utan att behlva trycka på den ? . Hoppas nån vet ! .
- Loveu guy´s ;)<3
 

nyköpt mössa

Här kommer bilder på den nya mössan. Jag Älskar den ! :)<3
och ursäkta att mitt hår ser lite konstigt ut ;) haha

mössanmya mössan

Dagens outfit

Här har ni Dagens outfit.



Tröja: H&M
Byxor: bikbok 
Skor: Gyllene gripen, skopunkten
väska: H&M

Hemma igen

Hejhej , nu har jag kommit hem från stan. Jag och mamma åt på Harry´s, igen av oss var jättehungrig så vi delade på en nacho tallrik. Den var jättegod !
Jag hittade en jättefin mössa som jag visar i ett senare inlägg eftersom jag inte lagt in bilden på datan än. Jag hoppas min syster inte kollar nu , haha . Det vi var på jakt efter till henne idag var en sjal, hittade en jättefin på MQ, den var typ brun/gul , kanske inte låter så fin men det var den! Bor ni i halmstad så gå in på MQ och så hänger den på höger sida om kassan från ingången håll. Jaja, Jag kanske skulle till Modena idag men jag vet inte ifall det blir av på ägaren inte ringt än och då hinner mamma åka iner tll stan igen för hon och hennes kompisar ska käka på gastons. Och då vet jag inte hur jag ska ta mig hem. Jag vet, detta nlägget var tråkigt. Men om en minut laddar jag upp dagens outfit och ska hinna ladda upp en bild på mössan jag köpte också tänkte jag.
- xoxo /B

Stan

NU ska jag och mamsen till stan , ni får bild på dagens outfit efter då jag inte hinner lägga in den nu ;)
Min syster fyller år imorgon, hög tid att köpa present ;) haha . nej men har några redan men ska ha några till !
 Puss <3

Afrikana på bild

Jag tänkte att jag ska nog vara lite snäll ändå , så här har ni en bild på afrikana.

De är ris å sen då köttfärsen som är självaste "afrikanan" och sen jordnötter därpå. Man kan även ha på bla banan, mandarin och mangochutney(stavning?!).

Afrikana


tråkinlägg

VARNING , TRÅKIGT INLÄGG ;)

Nu sitter jag ensam hemma, för er som inte vet det så hatar jag att vara ensam hemma.
Men jag har ju min älskar vakthund här brevid. Det kan jag säga, en riktig vakthund är han. Går det förbi en katt utanför reagerar han typ. Och en gång när min kompis kittlade mig började jag skrika bara för att det kittlades så mycket och då kom han och hoppade på henne så att hon ramla och sen ställde han sig och morrade på henne. Hahah (a) . nej stackare. Nu ska jag och min hund kolla tv å sen blir det kanske ett inlägg till , vet inte om jag hittar på något här hemma. Har ju inte kunnat vara med kompisar då jag vatt sjuk. Men imån tror jag minsann jag är frisk ! ;)
 - byebye sexbombs ! ;)<3

Afrikana

Åh, snart ska vi äta mat och jag är sååååå hungrig !
Det blir afrikana som är min absoluta favoritmat (+tacos).
Har någon utav er smakat det och isf vad tycker ni ?.
hahah började skriva här vad det var för något men märkte att det blev fel och man får sig inte precis rätt uppfattning så jag suddade ut det igen och skiter i att skriva vad det är för maträtt ;) De som vet vet och ni andra får klara er utan att veta eller möjligen få en väldigt dålig förklaring, men då måste ni kommentera ;)
Jag iaf Älskar det ! <3

vovsingpromenad

Nu ska jag ut med vovven ! ,

ursäkta att tintin ser ut som en spökhund eller nått ;) (A)

Life

Life is easy if you wear a smile, be yourself, dont ever change your style, you are you !

Hästar

Jag är fortfarande sjuk. Det börjar bli ganska tråkigt nu.
Igår kväll hade jag nog feber för mamma sa att jag va varm och det säger hon Aldrig hur varm jag än tycker att jag är.
Nu ligger jag och kollar på film så som alla andra dagar. Haha , måste säga att detta blev ett väldigt tråkigt inlägg!
Men mu över till något roligare. Jag hopaas att jag mår bättre frammåt eftermiddag för då kan jag ju kanske åka till Modena iallafall. Modena är ett fyraårigt sto, jättefin. Jag har bara varit där och träffat pållen en gång men idag, om jag är såpass frisk så att jag kan komma så ska jag rida henne lite. Liiiite läskigt ändå då hon som sagt bara är fyra år och kan då alltså max ha blivit riden 10månader + att hon varit skadad nu så hon har bara varit igång igen i en vecka. Hon är också typ över 165cm i manken eller nått och då kan jag tillägga att jag är knappt 155cm. Så ja, det kommer nog bli lite läskigt. Men hon har aldrig gjort något tidigare och hennes sätt att pröva folk är typ att stanna och inte vilja gå vilket känns mycket bättre än om hennes sätt att testa folk var som min gamla sköthästs, bockastegrabocka var hans ritual. Men han vara bara c-ponny så de var ganska lugnt och jag ramlade faktist inte av 1 gång. Eller en gång när bockade han sådär ordentligt blev det typ att mina ben flög bakåt, uppåt men så jag landade på fötterna precis brevid och höll i tyglarna. Så det såg typ ut som om jag bara stog och höll honom. Hahah , var det någon som fattade ? Men skulle Modena börja bocka och sånt, shit asså, jag undrar om jag hade kunnat sitta kvar - det tror jag inte. Hon som äger hästarna har även en B-ponny och ett föl. B-ponnyn är en hejare på att slänga av folk när dem rider har hon sagt men därimot är hon superduktig på att köras. Så nån gång ibland kommer förmodligen jag och ägaren åka ut en runda i sulkyn bakom dem. Jag bakom B-ponnyn som jag tror kallades poppe och ägaren bakom "Modde". Både b-ponnyn och fölet är jättefina och har fått jättebra poäng i utställningar, så det är ju lite kul. Nu blev det mycket hästar, det var ju inte tänkt. jaja.


Här är en häst från ett stall jag var skötare på för flera år sedan.
häst på ett stall jag var skötare på för flera år sedan.


Sjuk "/ - dans

Hejhej. Nu är jag hemma igen efter att ha varit på en dansuppvisning. (och jag som är sjuk :/)
 Vi var på svarta örnshuset och dansade bugg, d-bugg, lindy, boogie och rock. Själv dansade jag Lindy och rock. Det gick bra och allt blev rätt. De som var jär var ett 20tal pers från japan + kanske två svenskar. Två stycken filmade och säker fem stycken stog och tog foto. Det är ju alltid kul ! ;)  

Efter att ha dansat här nu känner jag mig nästan mer sjuk än innan. Så jag vet inte ifall det blirskola imorgon.
Om det blir skola är det självklart jag ska till skedala till Modena men jag hoppas att jag klarar åka dit även om jag kanske inte klarar gå hela dagen i skolan.

Nu sitter jag här hemma med mamsen och min kära bror (host*) och kollar på "vem kan slå filip och fredrik?" Det är riktigt kul, tänk att vara me där. Jessica (utmanaren) är riktigt duktig men ligger tyvärr under. Hhihi

- take care* / Bettina 

Dagens outfit

Tog bara en bild snabbt så blev ej så bra men ändå ;)
bb
Vit långarmad tröja från H&M
Svart/vit stickad tröja från Vero moda
Svarta leggings med spets nedtill från lindex 

Gratis makeup



Samla poäng genom att bara besöka olika sidor eller genom att  bli medlem på sidor helt utan kostnad.
Det finns olika sorters makeup som du får för olika poängnivåer.
Om du värvar två medlemmar får du 400 poäng och då får du ett presentkort på 75kr.

Bli medlem genom denna länken ; http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=128421

Tintin

Här är min älsklingvovve , tintin <3

Här har vi en nyfotad bild på tintin. Hans päls växer som ogräs. Han klipptes bara för någon vecka sedan och redan såhär mkt päls. Men även det så är han jättesöt, eller hur ?! <3tintin älskling

dagens outfit

dagens outfit ;
tröja : pyjamaströja
byxor: mjukisbyxor

Jag är sjuk idag så det är därför jag har på mig sådana här kläder och det är därför jag inte heller lägger upp någon bild.


natti

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig eftersom att jag är lite halvsjuk.
- sov så gott :)<3

försöker få tag i cassie

Nu försöker jag ringa cassie men hon svarar inte "/. jajaj , får ringa lite senare! Cassie är en utav tjejerna som bor i skåne som jag har skrivit om, om ni har kollat vad det stå om mig ;) Hade ju tänkt att åka ner dit i helgen eftersom att vi hade studiedag på måndag så hade jag kunnat vara dör i tre dagra eller 3½ dag men hon skulle förmodligen träffa en annan kompis som hon inte träffat på över ett år. Men vi får se hur det blir. Jag kanske kan komma ner över måndan eller söndag-måndag, men kan hon bara över måndagn så känns det lite onödigt att åka såpss långt, men som sagt , vi får se vad som händer ;)

Tintin

här är en gammal bild på Tintin men man ser mest bara lurv eftersom att han inte är speciellt nuklippt där. tintin

Här har ni Tintin min älskade vovve, tyvärr hittar jag ingen bild på honom där han är nyklippt, på den översta bilden ser han mest ut om en stor hårtuss men jag tkr han är söt ändå ! ;)<3

Vara i helgen

Nu i helgen var jag på en tävling i Vara. Den otroligt lilla staden har bara 7 000 invånare, eller det var iallafall vad en pizzagubbe berättade ör oss. ( i HSTD har vi 90 000 invånare.)  Men om vi tar det från början så var det såhär; Tävlingen skulle vara på både lördagn och söndagen men vi skulle åka upp på fredagen då det tar ca 3h att köra från halmstad hade vi behövt åka redan klockan halv6-6 på morgonen och då behövt på upp ännu tidigare. Så vi hade för längesedan bestämt att vi skulle åka upp på fredagen. Det var jag, pappa, lilly (syster), mathilda 16, och berit (mathildas mamma). Men sen kom bara lotta och mathila och hämtade upp oss, lotta är mathildas syster som är 20 tror jag. Då skulle hon hem till göteborg efter att har varit i halmstad så skulle vi bara åka med henne upp till gbg så att hin slapp åka ensam. Pappa och berit skulle bara in och hämta grejorna i huset och vi åkte sålänge. Eftersom att de är lite sega av sig så tänkte vi att de märker ju inte om vi kör inom Max. Så vi gjorde det och körde sedan vidare. Efter ett tag ringde dem och frågade hur långt vi hade kommit och då sa vi att vi kommit till falkenberg, (i själva verket hade vi egentligen 7km kvar till slöinge). Och så frågade vi vart dem va och då sa de ; jaha , men då ligger vi någ bara någon minut bakom er för vi har just kommit förbi slöinge. Sedan la vi på och satte i gasen ordentligt, åkte i ca 120-150 hela vägen. Sedan när vi höll på och äta efter att ha köpt Max på mcdriven så märkte vi att de inte hade lagt någon salt på pommesen så Mathilda hällde på lite salt på dem från djungelvrålpåsen och det kan jag säga er, det va inte gott! Sen efter ett tag ringde vi igen och frågade vart dem va och då sa dem att de förmodligen låg en minut bakom oss och så frågade de ifall vi också just hade kört förbi ett tåg som stog stilla och vi sa ju självklart ja. När vi hade åkte i kanske 10 minuter kör vi förbi tåget så vi fick skynda oss ännu mer, Haha. Efter en kankse en halvtimme ringer de så blir berit lite arg på Lotta för hon yundrar hur jäkla snabbt hon har kört egentligen eftersom att de själva hade kört i 140-150km i h för att hinna ikapp oss så då fick vi berätta att vi hade legat bakom hela tiden, hahah. Sen kom vi fram till Gbg och då bytte vi bil till den pappa och berit åkte i också åkte Lotta hem till sin lägenhet. När vi väl kom fram till vara, eller va vi var nog utanför så hittade vi inte vägen in utan råkade åka in på någon bilmack ock kom inte ut så vi fick köra runt hela och allt blev helt konstigt. efter en liten stund hittade vi vilken väg vi skulle ta in på men sen.. sen körde vi nog runt i en halvtimme eller något föratt hitta drottninggatan, vi körde igenom hela stan och vi såg en gettopizzeria som vi täkte att vi skulle äta på men flrst ville vi hitta vart vi skulle bo. När vi väl kommer ram till stället där vi tror vi ska bo visar det sig att det inte alls är där för där är a 40pers som kollar på någon film ifrån när de var på en semster i typ frankrike. så vi fick åka vidare och efter bra en minut var vi framme på stället vi skulle bo på. Det låg mittemot tävlinghallen så det tog bara 20 sekunder att gå dit ungefär. När vi hade ställt in våra väskor åkte vi iväg ill pizzerian vi hade sett innan, självklart var det jag som kom ihåg vägen ;)  När vi kom in var det inte en människa därinne så vi gick direkt fram och beställde våran mat och dricka. Berit säger ramlösa som om det är två m i , allstå rammlösa å då började pizzagubben skratta och sa att det heter ramlösa så lev det en diskution å så sa berit , men säger du samlag också ? , för det säger man ju som om det är två M , (alltså sammlag). Och då gav han sig. sen när han som skulle göra pizzorn kom så kom han med ett glas med wiskey i handen. Och han var helt sån i ögonen och när vi sen fick våra pizzor vågde inte mathilda äta först för att hon var rädd att hon skulle få HIV. Jajaj. på lördgen vcar det  tävling ich jag fick träffa jennie, elfi, malin och jennie och massa flera - jättekul ! Jag och jesper kom tvåa i rocken och jennie oc robert vann och amanda å oliver kom trea GRATTIS <3  grattis till alla andra som också kom å pallen! på söndagen var det tävling igen men jag dansade inte då. jajja , men vid 4 åkte vi hem och påvägen hem var vi på mcdonalds och mathilda gick in med sina rosa foppatofflor och jag i mina rosa morgontofflor, haha. Sen när vi beställde så ville jag ha en cola men deras maskin hade gått sönder på jag fickta något annat och då tog jag en mellanmilshake. Sen tog min hambrugare lite tid så sa att hon att bara för det fick jag en stor milkshake ist :D - så shyssta är de inte i hstd :( . hah. sen fortsatte vi hem och efter ett tag var vi hemma. tack för helgen alla <3
- take care* / B


ett första inlägg.

Hej alla glada ! Nu har jag just gjort en ny blogg och tänkte göra ett första inlägg. www.metrobloggen.se/B är min förra blogg. Detta blir kort inlägg men om bara en litenliten stund kommer ett nytt inlägg upp. Alla som är här och kikar får väldigt gärna lämna en liten kommentar.
- take care* / B

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0