Tintin i sin fina tjocktröja*

Här ska ni få se Tintin i sin fina tjocktröja. Han fick även benvärmare. Bilden blev jättedålig kvalité och självklart var det bara just den här bilden som var sån men det är tyvärr den ända där han har "benvärmarna" på ;) Ni skulle bara sett hur sött han va irl ;)


söt eller vad ? :D

Bettina x4

Här är jag x4 ;)
På en utav bilderna har jaa lugg, dock tycker jag nog att luggen är snyggare när jag har håret uppsatt!
Bettinax4

Slovenien snart!

Tror jag hr suttit här i tre timmar nu och försökt ändrat om min design på bloggen men det funkar ju fanimej inte. Alltså har en banner eller va det nu heter men fattar inte hur tusigan jag ska få in den i stället för skorna och de där bilderna. Är det någon som skulle vilja vara så snäll och berätta hur man gör?
Jag är ju nämligen inte sådr ultra teknisk ;)

En annan sak är det att nu är det bara 24 dagar till vi åker till slovenien och 26 dagar tills vi står på dansgolvet och reprenterar sverige i ungdomklassen på VM! Det ska bli så spännande och imorgon ska äntligen jag och jesper få träna. Sen är det ju tävling i helgen och därefter får vi fortsätta att träna häcken av oss eftersom det är så kort tid kvar och vi inte tränat så över en vecka på grund av mina knän. Men nu är dem bra igen och som sagt så ska vi träna ihjäl oss. Söndag, tisdag, torsdag blir det väll. Eller om det blir måndag, onsdag och kanske möjligen fredag. Jadu, jag vet inte.
I helgen kan vi inte begära något efter som vi som sagt inte tränat på 1-2 veckor. Ja, vi kan inte begära att slå jennie och robert men vi kan ju iallafall hoppas på en andraplacering. Där emot i tanum måste vi ju slå dem! Hihi, jag älskar jennie men på dansgolvet är hon min fiende och vi måste ju bara få vinna då dem har som löfte att vinna dessa tävlingar. Och jag och jesper måste ju bara få slå dem, ska jag vra ärlig så tror jag inte att det händer och det är pågrund av skadan men annars, då hade vi självklart slagit dem ;)<3


Vll ner till stan

Täcket blev bra men tintin är jättetjurig så får vänta med att sätta på det och ta foto tills han är på humör igen ;)
Det är vitt och svart randigt. Mycket fint ;)
Det är ett sånt skönt varmt typ, typ fleece fast mer silkigt. Hah, nej det går inte att förklara.
Nu ska jag se ifall någon kan tänka sig att gå ner till stan med mig. Känner verkligen för att göra det. Behöver inte köpa något men vill bara vara nere på stan för att det är ett sånt härligt väder och så. Hihi

Värmetäcke

Nu ska jag ta fram symaskinen och se ifall det går att sy ett sorts värmetäcke till Tintin. Kommer visa lite bilder på vägen tror jag och kommer  visa resultatet, om det blir färdigt vill säga.
Bara så ni vet så får ni inte förvänta er något eftersom att jag inte är fuktig på att sy, det är bara en sån grej jag får för mig att göra ibland. Även om jag inte kan. Menmen, vi får la se hur det blir.
Puss&kram

:)

Hej hallå!
Jag kom hem sent igår och orkade tyvärr inte skriva. Jag var jättetrött. Men nu ska ni få se moi in lugg ;)
Bilderna är bara webcambilder därför så dålig kvalité.
Ni kommer förmodligen få se bilder tagna av kamera senare idag.


Kanelbullar

Hej och hå ;)
Nu har jag just gjort iordning mig. Kändes ite ovant när man gick upp i morse att se sig själv med lugg i spegeln.
Men måste säga att jag faktit trvis väldigt bra i det!
Nu ska ni få se bild också. Jag tror iallafall att kameran är laddad.
Och om en liten stund ska jag ner till farmor och farfar eftersom att kusinerna från stockholm är där. Vi ska baka kanelbullar, mumms! Efter sitter vi la där och spelar lite Nintendo? ;) hahah. Vi gjorde det igår, och jag var verkligen bäst (?!).  Sen vet jag faktist inte vad ja ska göra. Tänkte åka ne till stan men tror nog inte at det är lönt. Får la se vad som händer.

kom just på att jag måste hinna ut med hunden. Hinner jag innan jag ska ner och baka så lägger jag n bild , men annars efter, okej ? :)
/ Love, Bettina

inget batteri i kameran

Hejhej . Här är en till bild på mig innan jag åkte ner till frissan.
Tyvärr så har batteriet i kameran tagit slut och måste ligga och ladda hela natten. Men jag lovar att ni får se luggen imorgon.
Jag har inte bestämt vad jag ska göra imorgon men förmodligen ska jag ner och baka med kusinerna som är här över lovet. Dem bor i stockholm.
Annars vet jag inte.

Men åhh, vill ju lägga in bilder på mig i lugg ju. Jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Fat i det här fallet ; den som väntar på en bild väntar aldrig förlänge.
Haha, okejdå, den va inte så bra!


lugg&träning

Nu ska jag ner till satn och klippa lugg. Direkt efter blir det första träningen på en hel vecka. Men får ta det jättelugnt.
Får lägga in före och efterbilder sen ;)

au revoir

Tintin, min ängel och beskyddare

Det ser nästan lite sorgligt ut. Tintin han bara sitter där och kollar ut i mörkret. Och blicken är helt tom. Ja, han bara sitter där som om han saknar livslust. Fast det tror jag inte, han skulle saknat all got mat och förhoppningsvis mig med.
Vindspelet klapprar och klingar där ute medans löven far omkring. Han ligger nu ner och blicken verkar mer uppmärksam. Jag tror nog ändå han tycker det är ganska mysigt. 
Det är ju faktist hans favoritplats att ligga på. Med kroppen inne i huset och med nosen på tröskeln.
Åhh, han är så söt !

hårbandsmössa

Juste, ni ska ju få se min "hårbandmössa" också.
Nej, men det är ett stort hårband fast i mössmaterial.
Äsh, kolla på bilderna istället ;)

Inte världens finaste bilden , men shit same ;) Bilden nederst är bara för att ni ska få se "hålet". nu lät jag lite snuskig ;) :S

Lugg ?

Hej ni!
Så snabbt gick det kanske inte ;)
Jag och emy tog bussen in till stan. Först gick vi till stadium då hon skulle lämna tillbaka ett par skor hon köpt där. Sen gick vi till vero moda, där skulle hon lämna tillbaka en tröja hon tyckte va ful som hon fått av sin syster. Sen gick jag och bestälde tid till att klippa lugg. 
Efter det gick vi til busshållsplatsen där Julia skulle komma. Hon skulle köpa födelsedags present till sin mamma som fyller år idag (!) Haha, hon hade glömt bort det och kom inte på det förrän sent igår kväll. Tröga julia ;)
Vi gick till lagerhouse, där hittade hon en bok och ett fint ljus till sin mamma. Jag köpte lakritspastiller. Sen gick vi och köpte pepsi efter att ha varit på lagerhouse i typ 45min eftersom julia inte kunnat bestämma sig typ. Haha.
Sen skulle julia hem och jag och emy gick runt en stund. Hittade ett hårband, eller ja, "hårbandsmössa" kanske man kan säga. Sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här.

Fick en tid idag, kvart i sex. Om bara lite mer än en timme. Börjar nästan få lite ångest. Men äsh, det växer ut igen ;) plus att det kanske är tid för förändring.
det skall inte vara en rak lugg som jag hade tänkt utan det ska vara en mer taggig/spretig/slarvig lugg. (eller hur man nu ska säga. - ni fattar säkert)
Tror ni jag hade passat i lugg?

måndag

Hallo!  första höstlovdagen idag - skönt!
Idag ska jag ner till stan en snabbis med Emy och Julia. Tror inte det blir något köpt, men man vet ju aldrig.
Vi ska träffas om en halvtimme så jag hinner ju faktist sitta här lite.
Men måste strax gå då jag ska hinna byta byxor, kanske inte ska gå ner till satn i pyjamasen. Haha.
En gång råkade jag cykla till skolan i mina morgontofflor. Och en annan gång cyklade jag till skolan med pyjmasbyxorna under jeansen. tänk så tokigt det kan bli när man är trött ;)
ojoj, sminka mig ska jag också. Men tror jag bra slänger på lite mascara ;) hih .
Pusshej <3


Konversation med linnea

Jag och linnea har faktist ganska roliga konversationer ;D Hahah


Bettina
: men han skojade , herre gud ;. lilla nelo ;D

Linnea: AMEEEEEEEEEEEEH.. NU VARU NT SMÄLL BUSIGA BJÖÖRN BETTINA

Linnea: SNÄLL *

Bettina: hahahahahah , nejdu , jag var inte på smällen

Bettina: hahahahaha

Linnea: HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA

Bettina: hahahahaha


plattång & spray

här är plattången och hårsprayet jag använder.



Hårblogg ?

Nu ska jag gå och platta håret. Okej, det kanske inte är så kul för er att veta. Men jag har iallafall världens bäst plattång. Den är från ghd. Den finns i svart, vitt och rosa vad jag vet. Jag har den rosa å jag tycker att den var helt klart snyggast plus att om man köper den går lite utav pengarna till rosa bandet
Men innan jag plattar mitt hår använder jag ett hårspray som heter Tame & shine. Den gör så att inte håret behöver ta lika mycket stryk från plattången, alltså så att det inte blir så slitet samtidigt som det ger en fin glans.

Men vänta nu, har jag blivit en hårblogg? ;)
Nejdå, men jag skriver ju om lite allt möjligt och detta håller väll sig inom ämnet "allt möjligt", visst gör de?!
får minsann ta och lägga till en ny kategori - hår ;)

Ego boost

God dagens! ;)
Idag har jag inte gjort någonting nästan. Jag har gått runt i mjukiskläder och dte har varit så skönt som dte kan bli. Jag har suttit och kolla på tv och ätit lite choklad. Självklart med hunden liggandes i knät. Han e ju för gullig! Just nu står han och äter och nyss stog han och rotade i en pappersinsamlingspåse (?) Han e bra knäpp han <3
Sedan har jag duschat. Istället för att använda mitt vanliga balsam så ha jag en annan produkt från Bed head, tigi som heter EGO BOOST. Det är ett balsam man har i handduks torkat hår. Perfekt om man har brottom och inte hinner stå i duschen förlänge. Innan jag hade satt i det i mitt hår var det verkligen jättesträvt och lite halvtovigt. Det blir ju så eftersom att jag har så himlans lockigt hår. Men nu efter att ha haft i det är det jättelent och skönt. Det funkade verkligen jättebra. Bättre än jag trodde om jag ska vara ärlig!

Såhär ser flaskan ut.
Ego boost


girls just wanna have fun

Hahaha, detta höll jag på att glömma ;)

Julia: Du vet claus och dem,de gjorde ju så här hela tiden(så visade hon och sedan kliade hon sig vid halsen).
Bettina: Vad betyder (sp gjorde jag det hon gjorde plus kliade mig på halsen eftersom jag inte fattade att hon kliade sig utan trodde att det också var nån sån "fingergrej")
Julia: Men aaaah, HAHAH , jag kliade mig!! HAHAH
Bettina: Men aaah ! hahahaha
Linnea: HAHAHAHAH Bettina, du må vara brunett men du kommer alltid att förbli blond inuti!
Alla: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHA

mat

vid halv6 tiden kom freddie och william hem till oss. Vi skulle äta tacos, mums ;)
Vi pratade, lagade mat, pratade, åt, pratade. Haha. Under tiden var Amanda, Emy, Julia och Linnea på bio och såg "High school musical 3". Dem frågade mig med men då skulle ju freddie och william komma så det gick inte. Men vi hade dt väldigt trevligt så det gjorde inget, jag få la se den med någon annan.
När vi hade ätit och pratat och allt det där och tjejerna bio var slut så tog jag bussen ner till stan. Och gick till "Kebab house" Där dem satt och käkade. Jag satt brevid, skrattade, åt på min klubba och drack en cola ;)


Träning

hola amigo's ;)
Idag har jag tränat, eller ja, det blev nästan ingen träning eftersom att mina knän fortfarande värker. Vi ska vila några dagar till men sen får vi ju ästan tränar varje dag. För om 27 dagar åker jag till Maribor i slovenien för att dansa VM. Förstår ni hur glada jag och peppis är ? :D Vi har bestämt låt, HAHA kommer inte ihåg hur den går eller vad den heter, eller vem som gör den men kommer faktist ihåg att den var bra! haha. Niklas har tagit hem cd:n och en dvd på mig ich peppis så att han kan klippa låten perfekt till vårat program istället för att ändra programmet till låten. - Han är smart han ;)
Och sedan har vi fyllt i nästan alla papper och sådant som ska fyllas i.
Adios amigo's ;D


:@

Vet ni vad?. Nu är jag jäkligt förbannad, skrev nyss ett lååångt inlägg om hur det va när jag var i stockholm. Men nu står det inte på bloggen ju.
Ibland blir jag bara så irriterad. Vet inte om jag skriver ett nytt inlägg om det eller inte. men ni kan ju iallafall få se priset vi fick.
andrapriset

Pengar gratis

Det finns ju många gratissidor numera, en sida inte så många känner till är ; Pengargratis
Vad kan vara bättre än att få pengar helt gratis?
bli medlem via denna länken http://pengargratis.se/?r=2568 
- Ciaao ;D


plåtning

Fotograf: Mathilda ekberg (www.mathhildaa.blogg.se)


och sista bilden si får idag är en bild som inte var allvarlig ;) haha .. (detta är endast mathildas bilder. får arlindas senare)

längesedan

hej. jag vet att jag inte skrivit ett endaste litet inlägg på flera veckor men nu är det såhär att jag har haft fyra prov + ett manus att läsa på så jag har faktist inte haft tid.
Idag i skolan gjorde vi fyra föreställningar. Det gick väldigt bra!
Igår var jag på plåtning med Mathilda och Arlinda. Kommer lägga upp några bilder i ett inlägg senare. De bilderna är fotade av Mathilda eftersom det är dem ända jag hunnit få. Kram <3


tävling



http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html


Jag är med i en kanontävling, var med i den ni också! Ni går till sidan där tävlingen är genom länken här ovan. De du tävlar om är en fotosession med Therese jonsson.
I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1-2 timmars fotografering, i göteborg (stockholm eller eskilstuna är även möjligt)
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.

skolfotot är kommet

  • Vi har fått våra skolfoton idag. Dem blev helt okej. Men det var värken "shit va ful jag blev" eller "fan va bra jag blev", men ändå helt okej.

    Idag har jag och Hanna gått och intervjuat gamla människor på stan. Vår teater ska ju handla om det var i skolan mellan 1900-2000 talet. Några utav frågorna var bla;
  • hur såg skolsalarna ut när du gick i skolan?
  • hur var skolmaten?
  • slog lärarna barnen?
  • fick ni disikera grodor?
  • skrev ni med bläck eller blyertspenna?

Jaja, det är väl det mesta som hänt idag. Nu ska ni få se skolfotot.
hela klassen - halva oskar ;)
helbild på klassen, minus halva oskar ;)
närbild ;)
Blev ju inte precis jättebra men tycker ändå att det var helt okej.


plåtning i somras

jag har just fått en massa bilder av Mathilda (www.mathhildaa.blogg.se) som hon tog på mig nån gång i somras. 
Dem är ju inte jättebra eftersom att jag inte är så duktig modell menmen, tänkte att ni skulle få se några av de. Ni får gärna kommentera, både ris och ros ;)
plåtning plåtningplåtningplåtning
haha , Sista bilden ni ska få se är en bild som mathilda bara tog när egentligen ingen av oss var med, En paparazzibild ;)
paparazzibild


morgon

nu ska jga faktist gå ifrån datorn, jag ska gå och klä på mig och äta och lite sånt. har jag tid blir det kanske ett inlägg innan jag sticker iväg. Ska ju till nån ögongrejs innan skolan, klockan halvnio. hihi. (ite för dålig syn utanför några nerver eller nått som sitter där bak som kan orsaka huvudvärk eller nått sånt.)

- Ciao bellas ;) , haha , bara för det, har ni sett filmen och isf vad tyckte ni ?. jag blev nästan lite besviken på dne menmen, det va ju typ ett år sen ,)

temaveckorna börjar

Godmorgon x2 ;)
Idag börjar temaveckorna. De ska eller ja, skulle bli så kul !! Men sen är det ju en viss person som har förstört det hela.
Men jag ska försöka vara positiv ändå eftersom jag sett fram imot det så mycket. Men ni skulle se hur våran eller ja hennes diskution på idrotten, men det behöver vi inte gå in på nu. Eller lite kanske. Men hon önskade iaf livet av mig och sa en massa skitsaker och det ända jag sa var efter att hon hade sagt "jag hatar dig jävla cp" sa jag "jag bryr mig inte vad du tycker om mig för jag hatar dig med" .. Haha , feel proud over myself ;D - asså ja, i vanliga fall kaxar jag alltid emot och vill alltid ha sista ordet men denna gången kände jag att jag pallade inte ödsla krut på henne liksom så jag bara stog där.

Och du som det nu är jag pratar om, du kan inte hålla på och hota mig att anmäla till polisen för mina inlägg, för om du kollar så har jag inte satt ut ditt namn.

julafton ?

Hej, eller kanske ska jag säga godmorgon !
Nu är klockan tio i sju på morgonen och det är så himla skönt att redan vara uppe. Jag älskar det.
Ni skulle bara se så fint det är utanför, det är mörkt men ändå ett sånt där jättefint svagt ljus också, det går inte att förklara. Hela huset är fortfarande helt mörkt, det är bara jag som är uppe. Jag vaknade för bara en tio minuter sen och tänkte - jag ligger tills mamma kommer in och väcker mig, men sen kände jag verkligen för att gå upp och det gjorde jag rätt i. Jag älskar detta. Här fattas bara en varm kopp choklad och några presenter - de hade kännts som julafton ;)

Hej&hejdå (a)

nu ska jag alldeles strax ner till harry´s. Mamsen är där+ lollo, Obelix(haha) och förmodligen åbergs och massa till ;) Jag och mamma ska äta något där och sen ska vi stå därute på borden och hänga ;) haha. Det är ju alltid trevligt^^ ;D .

men juste , har ju glömt berätta. Jag blev jätteglad innan idag för jag fick drama ! :D:D , men sen förstördes det av att en viss annan person också fick det. Och hon ville inte ens ha det. Hejdå två roliga veckor :@ :( ..

tudeluuu ;D<3

Gratisbio.se

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47908
bli medlem på länken ovan, tjäna poäng och få sedan hem presentkort eller biobiljetter. - Lätt som en plätt :D

God morgon

God morgon!<3

Idag har jag äntlige liite tid til ett morgon inlägg. Men jag har inget att skriva om. Hihih.. Men åh, jag hoppas att vi får veta nu på morgonen vilken grupp vi hamnar i till de två temaveckora! Men annars är de  ju iallafall nån gång nder dagen. Nu ska jag t mig ett glas Oboy sen sk ja sminka mig och klä på mig ! 
- take care / B*


Temaveckor

Nästa vecka börjar de två temaveckorna, jag ser verkligen fram emot dem kan jag säga. Vår skola har hundraårs jubileum och därför ska det komma människor till våran skola.  Så vi ska ha ett tema som heter
"en resa genom tiden" och så har man behövt välja fem val av grejer man skulle göra.
Det fanns bla:

  • Drama
  • foto, färg och form
  • mode och klädsömnad
  • mode genom hundra år
  • matlagning
  • modellbygge av brunnsåker
  • trä och teknik
  • Tidningsgruppen
  • välkomskommité

och lite flera. Dem fem första valde jag, i den ordning jag skrivit dem. Men kommer nog inte få FFF eftersom min bror ska vara med där och då har han systemkameran :( - taskigt läge. Men jag hoppas verkligen att jag får drama, annars blir jag ledsen. Kan möjligtvis tänka mig att ha mode och klädsömnad också men annars tog jag bra de två andra för att man behövde. Tog man inte 5 olika skulle de bara sätt in en i en grupp. I drama kommer vi med hjälp av lärare bygga upp manus och få kulisser och sådant och sen ska vi ha uppspelningar för skolan ochg för alla som kommer och hälsar på. Det är välkomstkommite´n  som ger guidade visningar och sånt. Och i mode och klädsömnad ska vi få sy och designa egna kläder, från 1908 och frammåt. Och sedan kommer vi att gå modevsining med kläderna. Mode ogenom 100 år va typ bara att man skulle kolla på en massa kläder från dåtiden och sånt - boooring. Och i matlagning skulle man bakaoch laga maträtter som va vanligast i början av 1900-talet och sånt ..... Imorgon får vi reda på vilken grupp vi hamnar i. Ni fatta inte hur arg jag bliom jag inte får någon utav de tre första punkterna. Asså, gaaah , vi ska ju faktist jobba med detta i två veckor, kul att få något som är tråkigt lixom.

och förlåt att jag inte lägger in några bilder men kamerabatteriet är ju borta ! :(


Skola - NO

idag har dagen varit lång eller egentligen inte men det har inte blivit att jag kommit hem förens en timme sen.
Först var det ju skola -.- haha, det var lektion efter lektion så jag orkar inte berätta i vilken ordning och allt duvet ;) Men på NO´n idag var det nästan kul. För ersom inte vet så hatar jag NO. Jag skrev ner eller vad säger man , jag .. hm .. juste anteckande en helt sida men massa inlägg i sidorna och så ;) Vi pratade om protoner, elektroner, neutroner m.m. hur det blir till en atom och massa mer. I vanliga fall ärdet sånt här som jag får ont i huvet av men idag var det nästan kul !

Efter skolan gick jag en sväng på stan med mig själv men ganska snabbt träffade jag Emsa och Anna. Vi hann inte vara med varann så länge förens Emsa skull hem. Men sen blev det lite stopp för mig och Anna men det behöver vi ju inte gå in på.

Dansen blev nästa stopp. Där var jag i några timmar, åt godis och pratade ;) hihih .puss <3


Dagen

hejhej ! , jag vet att jag har varit jättdålig på att uppdatera de senaste dagarna men idag tänkte jag att mitt morgon inlägg skulle skrivas när jag kom till skolan men då var det helt sådär konstigt så det gick inte att komma in på bloggen. jajaj, idag gick dagen ganska snabbt. Det började med att vi på morgon träffades i matsalen. Vi skulle typ snacka om att man inte får slänga för mycket mat och sådant. Haha. Sen var det typ matte- prov, gick nog sådär. Kunde inte de två sista men annars hade jag nog de flesta rätt.   Därefter hade vi NO -.- . Jag fick sitta brevid felice, som vanligt skulle hon hålla på och säga dumma saker som gjorde att vi började bråka.  Menmen. Därefter var det lunch ,engelska och till sist idrott. Slutade 13.50 - lyx ;) haha

skulle fota dagens outfit både idag och igå men hitar inte kamerans batteri. Nu ska jag kolla top model. Och vet ni hur arg jag är ? . Whitney vinner och jag hatar henne, jag tycker ju verkligen att Anya skulle vinna. får damp !
menmenmen .. Puss <3

RSS 2.0